Hos C-GASTRONOMI er vi altid klar til en hjælpe med at finde den helt rigtige menu til din begivenhed.
Det kan være helt traditionelt eller meget anderledes. Du skal ikke holde dig tilbage med idéer.

Menuerne er meget sæsonbestemte og de vil kun være vist på siden i perioden hvor de er tilgængelige.

Kuvertpris

2 retter kr. 189,-
3 retter kr. 215,-

Minimum 6 kuverter.

Forret
Tartelletter
Med høns i asparges, karse og tomat.
Hovedret
Hvidløgsmarineret Oksefilet og Fyldt Svinemørbrad
Med krydderkartofler m/ bacon, flødekartofler m/ porre, salatbar med 16 varianter, dressing, brød og smør.
Dessert
Islagkage
Med chokolade, daim og bær.

Kuvertpris

2 retter kr. 259,-
3 retter kr. 295,-

Minimum 6 kuverter.

Forret
Lakserulle med Citroncreme
Med crudité af radiser, karse, brødchips, pikant ostecreme, brød og smørbart.
Hovedret
Oksemørbrad
Med sesamristede kartofler, rødvinssauce, broccoliasparges, syltede rødløg, brøndkarse, brød og smørbart.
Dessert
Kage med Chokolademousse
Med rabarberkompot m/ et strejf af lime, passionsfrugtis.

Tidsbestillingsfrist: 9. nov
Begrænset antal

Alt er varmt og klar til servering.
Kan afhentes i tidsrummet kl. 17-19 d. 10. nov.

Hel and
4 pers. / kr. 950,-
- Brunede og hvide kartofler
- hjemmelavet sauce
- hjemmelavet rødkål
- vintersalat med kål, æble, appelsin og bladselleri
- bagt æble og tyttebær
Ris à l´amande
Med kirsebærsovs.
Eller
Panna Cotta
Med vanilje, let syltet pærer og crumble.
Andebryst
ca. 350 gr. / 2 pers. / kr. 499,-
- Brunede og hvide kartofler
- hjemmelavet sauce
- hjemmelavet rødkål
- vintersalat med kål, æble, appelsin og bladselleri
- bagt æble og tyttebær
Ris à l´amande
Med kirsebærsovs.
Eller
Panna Cotta
Med vanilje, let syltet pærer og crumble.

Kuvertpris

kr. 310,-

Minimum 10 kuverter.

Forret
Carpaccio med krydderolie.
Ristede pinjekerner. Parmesan. Ruccola. Hertil brød og smørbar.
Hovedret
Rødvinsbraiseret spidsbryst og fyldt svinemørbrad.
Pommes anna og sauterede rodfrugter. Rødvinssauce. Årstidens salat med hokkaido græskar, frisk grønkål, æble, saltede mandler og gouda. Hertil dressing, brød og smørbar.
Dessert
Panna cotta.
Med vanilje og æble.

Kuvertpris

kr. 230,-

Minimum 6 kuverter.

Forret
Carpaccio med parmesan, olivenolie, pinjekerner på bund af sprød salat.
Brød og smørbart.
Hovedret
Simreret med oksekød, svampe, kartoffelmos og svinemørbrad,
Vintersalat med rødkål, grønkål og æbler,
Brød og smørbart.
Dessert
Creme Brûlée,
Vaniljebagt ananas med hvid syrlig creme og sød crumble af havregryn.
Stacks Image 1470

Handelsbetingelser

1. Virksomhedsoplysninger

C-Gastronomi v/ Cecilie Nybo
Bredgade 65
7441 Bording
Email: mail@cgastropnomi.dk
Tlf.: +45 86861637
CVR: 39 82 73 87

2. Bestilling af Mad
Vi anbefaler du bestiller din mad så snart du kender datoen for begivenheden, da det er først til mølle princippet der gælder. Bestilling skal foregå minimum 5 hverdage forud med mindre andet er angivet ved de enkelte retter. Ændringer i bestillingen (antal kuverter) kan kun gøres op til 5 hverdage før. Et eventuel minimum antal kuverter fremgår også af menuen/retterne på vores hjemmeside. Smørrebrødsbestilling kan foretages op til dagen før.

3. Betaling
Betaling foregår med enten dankort eller MobilePay (61646). Ved afhentning af mad betales ordren ved afhentningen. Ved levering af mad betales ordren forud eller i forbindelse med leveringen. Alle priser er inkl. 25% moms. Kontokunder har 14 dages afregning.

4. Levering
Levering i Bording, Engesvang og Ikast: kr. 50,-
Levering i Herning og Silkeborg: kr. 100,-
Levering længere væk aftales med C-Gastronomi

Alt varmt mad leveres i praktiske varmekasser. Tilbehør og kold mad leveres på fade, planker og i skåle. Der kan være enkelte retter, som leveres kolde og skal varmes senere (natmad eksempelvis). Der vil være mere information vedrørende dette ved bestillingen.
Varmekasser, fade m.m. leveres rengjorte tilbage indenfor 5 hverdage. Der påregnes gebyrer for ikke rengjort eller ødelagt service. Ved forgæves kørsel beregnes et gebyr på kr. 500 (forkert adresse opgivet m.m.)

5. Reklamationsret
Da mad i sagens natur har en meget begrænset holdbarhed, skal indsigelser helst ske samme dag som maden er leveret.

6. Fortrydelsesret og Frister
Afbestilling af en ordre skal ske senest 5 hverdage før den aftalte dato (eller efter aftale med C-Gastronomi ved ordreafgivelsen). Ved afbestilling mellem 4-2 dage før den aftalte dato, faktureres kunden for 50% af ordrens fulde pris. Ved afbestilling dagen før faktureres kunden for 100% af ordrens fulde pris.
Afbestilling skal ske skrifteligt til C-Gastronomi på email (
mail@cgastronomi.dk). C-Gastronomi skal have email´en minimum 5 hverdage forud for, at kunden undgår fakturering.

7. Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, force majeure og leveranceproblemer fra leverandører.

8. Ophavsret af Materiale på C-GASTRONOMI.dk
Indholdet på C-GASTRONOMI er ophavsretsligt beskyttet og tilhører C-GASTRONOMI. Billeder må ikke kopieres/reproduceres uden forudgående aftale med C-GASTRONOMI. Digitale kopier af billeder på digitale medier til privat brug er lovligt.
Det er lovligt at videresende oplysninger om indhold via sociale medier så længe det kan spores hvem materialet tilhører (C-GASTRONOMI).
Overtrædelse af ophavsret vil medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

9. Tvister og klageadgang
Hvis du vil klage over en handel med C-GASTRONOMI kan du rette henvendelse til C-GASTRONOMI (se “Virksomhedsoplysninger”).
Hvis det ikke lykkes at finde en løsning kan du indgive en klage til:

Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme
Vodroffsvej 32
1900 Frederiksberg
Email: kontakt@hrt-ankenaevn.dk
Web: www.hrt-ankenaevn.dk

Tvister afgøres ved retten i Herning.

———————

Ovennævnte vilkår er gældende fra 11. juni 2022

C-Gastronomi
Bredgade 65
7441 Bording
Tlf.: 86 86 16 37
CVR: 39827387

Åbningstider

Butik kl. 6 - 12
Kontakt Os for mad ud af huset

© 2021
C-Gastronomni

Se vores fine smiley | HJERTER 7

Links
Cookies

Design & Foto: MNP

Cookie Politik
Ved at klikke på "Acceptér" eller hvis du fortsætter med at benytte denne webside, accepterer du brugen af cookies fra C-Gastronomi og tredjeparter samt andre lignende teknologier for at vi kan forbedre din browseroplevelse, analysere og måle dit engagement med vores websted.
Læs mere